Szakosodott gyártása elveszett viasz befektetés öntvények és késztermékek szénacél és ötvözött acél, cégünk világszínvonalú gyártója és szállítója befektetési öntvények Kínában. 2 fő létesítményből áll, mind az acélöntvény öntödei, mind a CNC megmunkáló gyár, amely lehetővé teszi számunkra, hogy több mint 20.000 tonna éves termelési kapacitással rendelkezzenek a precíziós öntvények és késztermékek szállítására, és a termékeket főként Európába, Amerikába, Japánba és más célállomásokba exportálják a világ körül.


Cégünk székhelye a híres Yinzhou ipari városban található, Ningboban, Kínában. Nagyon kényelmes elérni egy előnyös földrajzi helyzetben; mintegy 30 kilométerre található a Bei-lun kikötőtől, amely Kína második legnagyobb kikötője, és a Lishe nemzetközi repülőtértől mintegy 15 km-re található. Az öntött acélötvözet fő termelési alapja Qiucun városban található, Fenghua, Ningbo, 15 kilométerre a Főhadiszállástól. Cégünk 1993-ban alakult, összesen 40.000 négyzetméteres területet foglal el és jelenleg több mint 500 alkalmazottal rendelkezik. A cég egy vadonatúj öntödei céggel rendelkezik, amely több mint 30.000 négyzetméter területet fed le, és számos modern az energiatakarékos és környezetbarát gyártósorok típusai, beleértve a teljesen automatizált viasz- és héj-előkészítési folyamatáramot, valamint két háló övkemence-hőkezelő gyártósort. A megmunkáló üzem a Longxing központjában található, és teljes körű és fejlett CNC megmunkálóberendezéssel rendelkezik, amely magában foglal több mint 20 függőleges és vízszintes megmunkáló központot és több mint 30 NC-gépet. A megmunkálóberendezés teljesen független az öntő öntödeitől, és független irányítással rendelkezik csapat és személyre szabott üzleti modell. Az öntés, kovácsolás és megmunkálás mellett különböző profilok készítésére is alkalmas. Cégünk rendelkezik a fejlett és komplett ellenőrző berendezések az öntőiparban, beleértve a spektrométer, Metallográfiai mikroszkóp, Tension Tester, alacsony hőmérséklet mérő, röntgen vizsgáló, MPT, UT, CMM, videó mérő gép és így tovább. Ezekkel a fejlett berendezésekkel és eszközökkel képesek vagyunk a legpontosabb késztermékeket szállítani ügyfeleinknek, és olyan termékeket állítunk elő, amelyek megfelelnek a vegyi összetétel, a mechanikai tulajdonságok, a roncsolásmentes vizsgálatok és a nagy pontosságú mérések ellenőrzési követelményeinek.


Termékeink számos iparágat magukban foglalnak, beleértve a vonat és a vasút, az autó és a tehergépjármű, az építőipari gépek, a bányászati gépek, a targonca, a mezőgazdasági gépek, a hajóépítés, a kőolajipari gépek, az építőipar, a szelep és a szivattyúk, az elektromos gép, a hardver, az elektromos berendezések és így tovább. Képesek vagyunk termékeinket az ügyfelek rajzai vagy mintái szerint gyártani, mind a szénacélra, mind az ötvözetre összpontosítunk. Napjainkig több mint 100 nyersanyagot és 5000 féle különféle terméket fejlesztettünk ki és gyártottunk. Ismerjük a különböző ipari szabványokat, mint például a kínai GB, az amerikai ASTM, az AISI, a német DIN, a francia NF, a japán JIS, a British BS, az Australian AS és az American Railroad Association (AAR).


Tekintettel arra, hogy a hagyományos alapanyagok csak öntvényeket kínálnak, cégünk átalakítását végezte, és bővített termelési kapacitással rendelkező mélyfeldolgozó gyártóra bővítette. Az O ur alapértékek tökéletes megoldásokat, kiváló késztermékeket és kiváló ügyfélszolgálatot nyújtanak ügyfeleinknek, és arra törekszenek, hogy növeljék a termékek hozzáadott értékét az alapvető versenyképességéhez. Termékeink nem csak a belföldi ügyfelek számára készültek, hanem több mint 30 országban, például az USA-ban, Németországban, Japánban, Spanyolországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Hollandiában, Ausztráliában stb. . Ügyfeleink számos olyan OEM-ügyfelet foglalnak magukban, akik vonattal, gépkocsikkal és építőipari gépekkel foglalkoznak, már most is együttműködtek a világ egyik legfontosabb 500 vállalatával, mint Kína egyik legfontosabb öntő beszállítójával.


Cégünk informatikai alapú irányítást hajtott végre, amelyet egy ERP rendszer vezérel, és törekszünk az irányítási rendszerünk egységesítésére. Mi mind ISO9001, mind TS16949 tanúsítvánnyal rendelkezünk, és jelenleg is integrálunk néhány más fejlett menedzsment módot a rendszerünkbe, mint például a 6S, a teljesítménykezelés, a leangyártás gyártása stb. Ezen felül létrehoztuk az ISO14001 környezetirányítási rendszert nyereséges helyzet a vállalkozás teljesítményére és a társadalmi hasznokra a hosszú távú perspektívából.


A vállalat stratégiai célkitűzése, "Vezető fejlesztés ebben az iparágban, melynek célja, hogy a magvak versenyképességének és alapvető értékének megteremtése érdekében törekedjen", megerősítve annak alapvető versenyképességét, hogy "vezető ötletek, fejlett berendezések, kiváló QC és tökéletes szolgáltatások" . A minőségirányítási filozófiához ragaszkodik, hogy "a vevői igényektől kiindulva és elégedettségük véget érve, az ügyfelek igényeire koncentrálva és várakozásain felül haladva". A vállalkozói szellem "Mozgásban az időkkel, úttörő és innovatív, harmónia és nyertes, kitűnő kiválóságért", és a "Őszinteség és gyakorlatiasság, tartósan megtartva, a csapatmunka szelleme, a nagyság elérése" munkastílusán alapul cég szeretné őszintén meghívni a globális leendő vevőket, hogy látogassanak el és jó együttműködést nyújtsanak egy csodálatos jövőért együtt.