Szakterülete az elveszett viasz befektetési öntvények és megmunkált alkatrészek gyártása szénacélból és ötvözött acélból, cégünk egy nagyszabású szakmai befektetési öntöde, amely erőteljes megmunkálási képességekkel rendelkezik Kínában. Ez két fő létesítmény, mind az acélöntő öntöde és a CNC megmunkáló gyár, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a precíziós öntés alkatrészek éves kapacitása több mint 20.000 tonna, és a termékek főleg exportálják Európába, Amerikába, Japánba és más célpontok szerte a világon.

 

Cégünk 1993-ban alakult, körülbelül 40000 négyzetméteres területet foglal el, és mintegy 400 alkalmazottal rendelkezik. A székhely található a híres ipari város Yinzhou, Ningbo, Kína. Nagyon kényelmes, hogy előnyös földrajzi helyzetben érjük el; 40 km-re fekszik a Bei-lun kikötőtől, amely Kína második legnagyobb kikötője, és mintegy 25 kilométerre a Lishe nemzetközi repülőtértől. A casting bázis a Fenghua-ban található, Ningbo központjában, 20 km-re a központtól. Az öntöde többféle energiatakarékos és környezetbarát gyártósort tartalmaz, beleértve a kulcsfolyamatok automatikus vagy félautomata gyártósorait: viasz gyártás, héjkészítés, öntés, hőkezelés. A megmunkáló gyár székhelyén található, és teljes körűen fel van szerelve a teljes és fejlett CNC megmunkáló berendezéssel, beleértve a 30 függőleges és vízszintes megmunkáló központot, valamint több mint 30 CNC gépet és 50 más megmunkáló berendezést. van egy független vezetői csoportja és testre szabott üzleti modellje. Az öntésen, kovácsoláson és megmunkáláson kívül lehetőség van különböző profilok megmunkálására is. Cégünk számos fejlett ellenőrző berendezéssel is rendelkezik, beleértve a spektrométert, a metallográfiai mikroszkópot, a feszültségmérőt, az alacsony hőmérsékletű tesztelőt, a röntgen tesztelőt, az MPT-t, az UT-t , a CMM-et és a videó mérőgépet. Ezekkel a fejlett létesítményekkel és eszközökkel képesek vagyunk magas színvonalú öntvényeket biztosítani ügyfeleinknek, és a termékeket a kémiai összetételre , a mechanikai tulajdonságokra, a roncsolásmentes tesztelésre és a nagy pontosságú mérésekre vonatkozó átfogó ellenőrzési követelményeknek megfelelni .

 

Termékeink kiterjednek az iparágak széles skálájára, beleértve a vonat és vasút, autó és teherautó, építőipari gépek, bányászati gépek, targoncák, mezőgazdasági gépek, hajógyártás , kőolajgépek, építőipar, szelepek és szivattyúk, elektromos gép, hardver, erőmű és így tovább. Az ügyfelek rajzai vagy mintái szerint képesek vagyunk termékeket előállítani, mind a szénacél, mind az ötvözet stee l. Napjainkig több mint 100 nyersanyagot és 5000 különböző terméket fejlesztettek ki és gyártottak. Ismerjük sok ország anyagi színvonalát, mint például a kínai GB, az amerikai ASTM, az AISI, a német DIN, az európai EN, a japán JIS, a brit BS, az ausztrál AS és az American Railroads (AAR) és más ipari szabványok.

 

Tekintettel arra, hogy a hagyományos alapanyagok csak durva megmunkálást jelentenek , cégünk átalakítást hajtott végre, és mélyreható gyártóként bővült, bővített termelési képességekkel. Az alapértékek az ügyfeleink számára teljes körű megoldásokat, nagyszerű késztermékeket és kiváló ügyfélszolgálatot biztosítanak, és arra törekszenek, hogy a termékek versenyképességének növelése érdekében növeljék a termékek hozzáadott értékét. A csúcsminőségű piacok magas színvonalú termékeinek fejlesztésére koncentrálunk, termékeink nemcsak a hazai fogyasztók, hanem több mint 30 országba exportálhatók, mint például az Egyesült Államok, Németország, Japán, Spanyolország, Olaszország, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Ausztrália, stb. . Ügyfeleink között számos OEM- vevő van, akik vasúti, gépjármű- és építőipari gépekre szakosodtak , már együttműködtünk a világ 500 legjobb vállalatával, mint egyik legnagyobb acélöntő szállítója Kínában.

 

Cégünk információs alapú menedzsmentet hajtott végre, amelyet egy ERP-rendszer vezérel, és törekszünk a menedzsment rendszerünk egységesítésére. Mind ISO9001, mind TS16949 tanúsítvánnyal rendelkezünk, és jelenleg integrálunk néhány más fejlett menedzsment módot is rendszerünkben, mint például az 5S, a teljesítménymenedzsment, a lean termelés gyártása stb. nyereséges helyzet a vállalat teljesítményéhez és a társadalmi előnyökhöz a hosszú távú perspektívából.

 

A vállalat stratégiai célkitűzését, amely „ Az iparág vezető fejlesztése, törekvése arra, hogy a versenyképesség és az alapvető értékű öntő vállalkozást nyújtsa ”, a versenyképessége megerősítette, hogy „ Ötletek, fejlett berendezések, kiváló minőségbiztosítás és tökéletes szolgáltatások ” . A minőségirányítási filozófiához ragaszkodik ahhoz, hogy „A vevői igényektől és az elégedettségüktől kezdve, az ügyfelek igényeire összpontosítva és elvárásaiknak megfelelően”. A „ Mozgás az időkkel , úttörő és innovatív, harmónia és nyerő, a kiválóságra törekvés”, valamint a „Őszinteség és gyakorlatosság, kitartás nélkül, csapatmunka szelleme, nagyszerűség elérése” munkamódszer alapján a vállalat őszintén meghívja a globális leendő vásárlókat, hogy látogassanak meg, és jó együttműködésre törekedjenek egy csodálatos jövőre nézve.