Elveszett gyártására specializálódott befektetési öntvények viasz, és kész szén-dioxid-acél és alacsony ötvözött acélból, cégünk a világszínvonalú gyártója és szállítója a befektetési termékek a víz-glass folyamat Kínában. Ez áll 2 fő, acél öntés öntöde és a CNC megmunkáló gyárban, amely lehetővé teszi számunkra, hogy precíziós öntvények és késztermékek, az éves termelési kapacitása több mint 20.000 tonna, és a termékeket főleg exportálják Európába, Amerikai, Japán és más úti cél a világ.


Cégünk székhelye található, a híres város Yinzhou, Ningbo, Kína. Nagyon kényelmes, megközelíthető az előnyös földrajzi helyzetét; található mintegy 30 km-re található a Bei-logikai Port, ami a második legnagyobb port Kínában, és körülbelül 15 km-re a Lishe International Airport. A fő termelési bázis az öntött acél öntöde Fenghua, Ningbo, Qiucun város, távolságot 15 km-re a székhelye található. Cégünk 1992-ben alakult ez a teljes terület 40.000 négyzetméter, és most már több mint 400 alkalmazottal, beleértve a 10 mérnökök és technikusok 60. A társaság tulajdonosa egy vadonatúj öntöde, amelyek területe több mint 30.000 négyzetméter, és felszerelt különböző modern típusú energiatakarékos; környezetbarát gyártási tételek, beleértve egy teljesen automatizált viasz és a shell, így a folyamat áramlási vonal, valamint a két háló öv kemence hőkezelési gyártósorok. A megmunkáló gyárban található a Longxing központja, és teljesen felszerelt, teljes és korszerű CNC megmunkáló berendezések, beleértve a 20 függőleges és vízszintes Megmunkáló központok készülékezésében és több mint 30 NC gépek, megmunkáló létesítmény teljesen független az öntés öntöde és birtokol egy független vezetősége és a testre szabott üzleti modell, hogy illeszkedjen. Amellett, hogy az öntés, kovácsolás, és forgácsolás, ez is birtokol a lehetőség, hogy a gép különböző; profilok. Cégünk is rendelkezik a legfejlettebb és teljes felügyeleti eszközök a casting-iparban, többek között a spektrométer, METALLOGRÁFIAI Mikroszkóp, feszültség teszter, alacsony hőmérséklet teszter, röntgen teszter, MPT, UT, CMM, videóinak mérési gép-, és így tovább. Ezekkel a speciális berendezések és eszközök, a legpontosabb kész termékeket ügyfeleink számára, és hogy azok átfogó ellenőrzési követelményeknek, a vegyi összetételét, mechanikai tulajdonságait, termékek képesek vagyunk roncsolásmentes vizsgálat és magas pontos dimenziós vizsgálatok.


Termékeink széles körével iparágak beleértve a vonat; vasút, személygépkocsi; kamion, építőipari gépek, bányászati gépek, targonca, mezőgazdasági gépek, hajóépítés, ásványolaj gépek, építőipari, szelep és szivattyúk, elektromos gép, hardver, berendezés és így tovább. Vagyunk képesek előállítani termékek kapcsán rajzokat vagy mintákat, a hangsúly mind szén-acél és alacsony ötvözött acél. Egészen máig több mint 100 nyersanyagok és 5000 féle különböző termék már kifejlesztett és gyártott. Mindannyian ismerik a különböző ipari szabványok, mint például a kínai GB, Amerikai ASTM, AISI, német DIN, francia NF, Japán JIS, brit BS, ausztrál mint, a Szövetség az amerikai vasutak (AAR) és a más ipari szabványok.


Tekintettel arra, hogy a hagyományos öntödék csupán öntvények, cégünk rendelkezik az átalakítás befejeződött, és frissíteni a kibővített termelés képességek mély-feldolgozás gyártója. Értékeink ügyfeleink nyújtanak a tökéletes megoldás, nagyszerű kész termékeket és kiváló ügyfélszolgálat, és arra törekszik, hogy a termékek hozzáadott érték a legfontosabb a versenyképesség növelése. Arra összpontosítunk, fejlődő kiváló minőségű termékek a top-end piacok, termékeink nemcsak a hazai vásárlók, hanem exportált több mint 30 országok, mint USA, Németország, Japán, Spanyolország, Olaszország, UK, Franciaország, Hollandia, Ausztrália, Kanada és stb. Ügyfeleink között számos OEM-fogyasztók, aki jártas a vonat, a gépjárműgyártás és az építőipar gép, már már van együttműködés, a világ 500 legjobb vállalatok egyik fő casting beszállítóik Kínában több mint 10.


Cégünk által végzett egy tájékoztatáson alapuló vezetés, ami hajtja az ERP rendszer és a mi erőfeszítéseket tesznek a rendszer szabványosítása. ISO9001 és a TS16949 tanúsítvánnyal, és jelenleg integrálása más speciális kezelési módok rendszerünk is, mint 6S, teljesítmény-menedzsment, a lean termelési gyártási hat szigma stb. Ezen túlmenően hoztuk létre az ISO14001 környezetirányítási rendszer egy win-win helyzet a vállalati teljesítmény és a hosszú távú terv a szociális juttatások megszerzése érdekében.


A vállalat állított stratégiai célját, amely "Fejlesztési vezető ebben az iparágban, törekszik, hogy a casting vállalati versenyképesség alapvető-és alapvető érték", megerősítve a core versenyképességét a "vezető ötletek, speciális berendezések, Kiváló QC, és kiváló szolgáltatásokat". Ragaszkodik a minőségi menedzsment filozófia, hogy "kezdve a vevői igények és végződő elégedettségüket, összpontosítva a vevői igények és meghaladja a várakozásokat". A vállalati szellem "Moving a korral, úttörő és innovatív, a harmónia és a win-win, törekvés a kiválóság" és a munka-stílusú "Őszinteség és a praktikum, kitartó, Unremittingly, csapatmunka szellemében, nagyság elérése", a Vállalat Szeretném tisztelettel meghívja Önt látogasson el, és egy jó együttműködés egy csodálatos jövő együtt a globális leendő vásárlók.


Ha Ön látszó részére Kína öntés öntöde, gyári öntvény, öntés vállalat, befektetési casting öntödei viaszkiolvasztásos öntés öntöde, acélváz öntödék, precíziós öntés öntödék, ne habozzon felvenni a kapcsolatot a Qianhao Metal.