Vízüveg elveszített viasz öntés

Vízüveg elveszített viasz öntés
Termék részletek

Vízüveg elveszített viasz öntés

A termék előnyei

Az iparág vezető mérnöki műszaki csapata, különleges készségekkel és gazdag tapasztalattal rendelkezik a terméktervezés, öntés, hőkezelés és megmunkálás területén. A speciális technikák lehetővé teszik számunkra, hogy kompetensé váljunk a viasz befecskendezésével és a héj előállításával kapcsolatos nehézségekkel szemben, amikor az alkatrészek belső kifinomult szerkezetűek.

Az ügyfelek igényei alapján a termékfejlesztés kezdetén kínálunk megoldást, öntéstervezést, szerkezeti elemekkel, amelyek alkatrészek öntésére szolgálnak, optimalizálják a termék kialakítását, majd csökkentik a költségeket, és nagyobb értéket teremtenek az ügyfelek számára. Használjon casting-szimulációs elemző rendszer szoftvert, próbáljon meg mindent, hogy biztosítsa az egyszeri próbaminta sikerét.

Tesztelőberendezéseink nemcsak az iparágban haladók, és rendkívül teljes skálájuk is vannak, hardvergarancia garantálja azt, hogy továbbra is kiváló minőségű termékeket biztosítsunk ügyfeleink számára. IQC, IPQC és FQC minőségirányítási csapatokkal rendelkezünk az egész termelési folyamat irányítása érdekében, hatékonyan megakadályozva a nem minősített termék előállítását. Öntött 'PPM S1000 Machining' PPM S600. Az ISO9001 és a TS16949 minőségirányítási rendszer megvalósítása, az5S teljes megvalósítása és a Kanban helyszíni menedzsmentje, amely a minőség garantálása a szoftverben.


Termékleírás


Anyag

Szénacél, ötvözött acél, rozsdamentes acél

Folyamat

Elveszett viaszöntés + cnc megmunkálás

Az öntés mérettűrése

CT7-CT8

Öntvény felületi érdesség

Ra 12,5um

Öntési súlytartomány

0.1-90kg

Öntési méret

Max. Lineáris méret: 1200mm, Max. Átmérő: 600mm

Megmunkálási pontosság

Pozíciópontosság 0,008 mm, rep. Helyzet. pontosság 0,006 mm

Megmunkálási felületi érdesség

Ra0.8 ~ 6.3um

Orsó maximális utazása

1800mmx850mmx700mm

Max. Fordulási átmérő

1000mm

Anyag szabvány

GB, ASTM, AISI, DIN, BS, JIS, NF, AS, AAR .......

Felületkezelés

KTL (E-bevonat), Horganyzás, Tükör polírozás, Homokfúvás, Savas pácolás, fekete oxid, Festés, Forró horganyzás, Porbevonat, Nikkelés.

Szolgáltatás elérhető

OEM és ODM

Minőség ellenőrzés

0 hiba, 100% -os ellenőrzés a csomagolás előtt

Alkalmazás

Vonat és vasút, autó- és teherautók, építőipari gépek, targoncák, mezőgazdasági gépek, hajógyártás, kőolaj-gépek, építőipar, szelepek és szivattyúk, elektromos gépek, hardverek, erőművek és így tovább.

Kulcsszavak

Beruházási öntés, precíziós öntés, acélöntés, elveszített viaszöntés


Termék képek

Hand 车 hand kézi emelőkocsi hidraulikus nyomásszivattyúja.png

搬运 车 液压泵 3 kézi emelőkocsi hidraulikus nyomású szivattyúja.png

搬运 车 hand kézi emelőkocsi hidraulikus nyomású szivattyúja 副本 .png

hidraulikus nyomás szivattyú

kézi emelő targonca

hidraulikus nyomás szivattyú

kézi emelő targonca

hidraulikus nyomás

kézi emelő targonca szivattyú


搬运 车 液压泵 2 kézi emelőkocsi hidraulikus nyomású szivattyúja (001) .png

搬运 车 止 推 hand 2 kézi emelőkocsi tartóülése.png

Hand 车 止 板 kézi emelőkocsi tartó ülése.png

hidraulikus nyomás szivattyú

kézi emelő targonca

tartó ülés

kézi emelő targonca

tartó ülés

kézi emelő targonca

Profille társaság


Ragaszkodunk ahhoz a minőségmenedzsment filozófiához, amely szerint: kezdve az ügyfelek igényeitől és elégedettségüknek, az ügyfelek igényeire összpontosítva, és az elvárásaikat meghaladva

Mivel a hagyományos öntödék csak öntvényeket szállítanak, cégünk átalakította az átalakulást és kibővített gyártási képességekkel rendelkező mélyfeldolgozó gyártóvá vált. Alapvető értékeink a tökéletes megoldások, a kiváló késztermékek és a kiváló ügyfélszolgálat biztosítása, és arra törekszünk, hogy a termékek hozzáadott értékét növeljük alapvető versenyképessége szempontjából. Kiemelkedő minőségű termékek fejlesztésére összpontosítunk a csúcsminőségű piacok számára. Termékeink nem csak a belföldi vásárlók számára, hanem több mint 30 országba exportálódnak, mint például az USA, Németország, Japán, Spanyolország, Olaszország, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Ausztrália, Kanada stb. Ügyfeleink között számos olyan OEM ügyfél van, aki vasúti, gépjármű- és építőipari gépekre szakosodott. Már együttműködöttünk a világ 500 világszerte működő több mint 10 vállalatával, mint egyik legnagyobb kínai öntvényszállítóval.

Vizsgálat