Autó Casting a folyamatban a tudás és a fejlesztési Trend a Öntődei technika

Casting egyike a legrégebbi fémalakító módszerek. Körülbelül 15 % ~ 20 %-a gépkocsi-alkatrészek a különböző öntési módszerrel készült. Ezek öntvények a főleg kulcseleme, a villamosenergia-rendszer és a fontos szerkezeti elemek.

Jelenleg Európában és az Egyesült Államok személygépkocsi-ipar fejlett országok autó casting, fejlett gyártási technológiák, minőségi termék, a termelési hatékonyság környezetszennyezés. Casting nyers- és segédanyagok anyagok alakult sorozat, és a szabványosítás, a teljes termelési folyamat már elért gépesítés, automatizálás és intelligencia. Ezekben az országokban általában fokoznia öntödei folyamattervezés, casting selejt aránya a mintegy 2-5 %, a digitális technológia segítségével, és hozott létre egy multinacionális szolgáltató rendszer és a hálózat műszaki támogatás. Ezzel szemben a kínai személygépkocsi öntvények, nagyobb kimeneti, ugyan többnyire fekete öntvények hozzáadott értéket és alacsony műszaki tartalom és a viszonylag egyszerű szerkezet, külföldi országok bírnak. Ez a dokumentum elsősorban a a személygépkocsi energia-megtakarítás és a környezetvédelem szempontjait a fejlődés kell, tárgyalja a casting autó és a gépjármű-technológia fejlesztése.

A növekvő kereslet, a személygépkocsi energia-megtakarítás és a környezetvédelem, valamint a termelési költség, az öntés és képző előnyeit a meglévő öntés, az eredeti bélyegzés, hegesztés, kovácsolás és több részből, casting racionális tervezési és szerkezeti optimalizálás integrált alkatrészek öntési formálása hatékonyan csökkentheti a súly alkatrészek és a felesleges feldolgozó technológia, annak érdekében, hogy az alkatrészek könnyű és rekord előadás.

Alatt előfeltétele a jármű erő és biztonság teljesítésének biztosítására, a tömeg a jármű csökkenteni lehet, amennyire csak lehetséges, csökkenteni a súlya a járműre a jármű dinamikus teljesítmény javítása, üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez és kipufogó szennyezés csökkentése. Minden 100 kg autó járdára súlycsökkentés, üzemanyag-fogyasztás 100 km lehet csökkentett 0,3 ~ 0.6 L, ha a jármű tömegének csökkentése 10 %-át, az üzemanyag-hatékonyság lehet nagyobb 6 % 8 %-ra. A szükség, a környezetvédelem és az energiatakarékosság a könnyű gépjárművek vált a trend a világ autóipari fejlesztés. A könnyű autó öntvények is vált egy autóipari öntvények fontos fejlesztési irány.

Főként az úgynevezett autó casting precíziós öntés alkotó is hivatkozik az elveszett hab és a befektetés öntési technológiával. Autóipari casting képező technológiai fejlődés alkotó casting precíziós öntés alkotó módszer típusára utal. Öntvények tett ez a fajta kialakításában is használható anélkül, vágás vagy vágás. Egyre növekvő követelményeinek a pontosság a casting alkotó technika rohamosan fejlődött az elmúlt években, és egy sor új öntészeti módszerek, mint a pontos homoköntési képező precíziós öntvények casting, elveszett hab vezérelt nyomás öntvény és nyomás öntés is megjelentek. Cosworth öntési módszer fejlesztette ki az Egyesült Királyságban, cirkon homok homok core kombinációjával és elektromágneses szivattyú vezérlő szakadó módszer sikeresen használják a tömegtermelés alumínium ötvözet palack, és számos technológiai változatok, mint például az alacsony nyomású öntés helyett elektromágneses szivattyú öntési eljárással. Ez a fajta öntési módszer képes alumínium ötvözet palack falvastagsága 3.5 ~ 4.0 mm-es, az a képviselő, a pontos homoköntési folyamat.

Megfelelni az egyre szigorúbb környezetvédelmi törvények és rendeletek, az autó is könnyű irányába halad. Minden 10 %-os csökkentését jármű súlycsökkentés, 5,5 %-kal csökkenteni lehet az üzemanyag-fogyasztás, üzemanyag-takarékosság a 3 %-kal növelhető ~ 5 %, és a kibocsátás mintegy 10 %-kal csökkenthető. Az alkalmazás alumínium, magnézium és más nem-vasalapú ötvözet öntvények, nagyméretű és összetett foglaltan öntvények és széles körű alkalmazása a precíziós öntési technológia alkotó a fő módja, hogy megteremtsük a könnyű autóipari öntvények. Ezért szükség a kiterjedt használata a digitális technológiák, magas-előadás casting anyagok és automatizálási berendezések széles alkalmazása révén a kutatáshoz, fejlesztéshez és autóipari öntvények gyártása valósíthassuk meg hogy és a modern személygépkocsi-ipar igényeinek kielégítésére.