Építőipari gépek öntvények skála Road

A függőleges és vízszintes bővítése, a termék az ellenőrizhetőség, az élet fejlődése továbbra is innovatív erózió.

Tudományos és technológiai fejlődés helyett-nagyszabású termelő gazdaságok, a hagyományos termékek, új termékek kifejlesztésére egy ellenállhatatlan gazdasági törvények, a nagyüzemi termelés hozott sok kockázatot. A mai világban az a korszak, a technológiai forradalom, az új technológiák, új anyagok, új termékek továbbra is jelennek meg, és elősegíti az építőipari gépgyártás casting.

Az elmúlt években az építőipari gépek iparágának fejlődés elősegítésére öntvények gyártása ütemének felgyorsítására nőtt. 2010 építőipari gépek ipar jövedelme eléri a 400 milliárd növekedése több mint 25 %; 2015-re eléri a több mint 890 milliárd, átlagos növekedését, 17 %-ot meghaladó, de az építőipari gépek casting-iparban ott továbbra is széles körű fejlesztési modell, beleértve: ipari koncentráció alacsony, termék szerkezetét irracionális, független innovációs képesség, berendezések és visszafelé technológia és egyéb kérdéseket. Tudjuk rendezni ezeket a problémákat, a gazdaság méretű vízszintes és függőleges út gondolkodás keresni az út az ipari terjeszkedés használata.

Skála bővítése a skála, azaz a termelés nagyságrendje és működésének hasonló termékek, új termékek; a függőleges kiterjedés mértékét, a kutatás és fejlesztés, technológiai eredmények a a marketing, a top alsó termelési és kutatás egy-stop ipari skála a tanulmány.

Közgazdaságtan, e két szint szemszögéből: először is, a fejlesztés, az új termékek és kutatás, ezen a környéken: magának a terméknek az a folyamatos innováció, a jele, hogy vevői igények változásaira, mint a központ az új termékek folyamatos bevezetését. A másik pedig a termelési folyamat-innováció, a szervezeti innováció, valamint a menedzsment és a innováció formájában.

Célunk a termelékenység fokozása és a vezetés hatékonyság javítása. Ugyanabban az időben mind a mag, az innováció, ugyanakkor a célja a legdinamikusabb termékfejlesztés és az innováció. Műszaki gép öntvények a regionális jellemzőinek, "Jangce-Delta" régió, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong és más helyeken a casting ipari klaszter alakult. Az agglomeráció ezeken a területeken segít, együttműködés, több lehetőséget teremt, hogy képzés, pénzügyek, a fejlesztés, a marketing, a kivitel és a más szempontokat, az interakció, és építőipari gépek casting ipar fejlődésének elősegítése.

Tudományos és technológiai fejlődés helyett-nagyszabású termelő gazdaságok, a hagyományos termékek, új termékek kifejlesztésére egy ellenállhatatlan gazdasági törvények, a nagyüzemi termelés hozott sok kockázatot. A mai világban, a technológiai forradalom korában új termékek, új technológiák és új anyagok jelennek meg, és a termék-életciklus lerövidítése. Az elmúlt néhány évtizedben a termék most lerövidítette az év, vagy akár hónapok. Új termékek folyamatosan cserélni régi termékek.

Minden olyan termék van egy növekedési időszak, lejárat, recesszió egy ilyen folyamatot. És a termék-életciklus hozza bizonyos kockázatok. Közgazdász azt mondta, hogy csak a fenntartható piaci, a nem fenntartható termékek. Egy termék, és az akkor népszerű majd forró, de amikor a recesszió.

Műszaki gép casting-iparban, "elején magasztos", de az arc, a hatalmas piac tér, szükségünk van új termékfejlesztés és a műszaki teljesítmény folyamatos javítását, fókuszáló-ra alap- és előretekintő kutatások, javítja a képességét, hogy ellenállni a kockázatok. Kockázata, a korai kockázatáthárítás, a kockázati veszteség csökkentésére irányuló erőfeszítések korai kockázatát: a termék-életciklus, erősíteni a piackutatás, a kutatás és a fejlesztés, az új termékek pontos előrejelzés a kiélezett verseny, a piac, karbantartható a hosszú -, amely Folyamatosan innovatív gondolkodás.