Építőipari gépek öntvények továbbra is gyors fejlesztési időszak

Kínai építőgép ipari a kis nagy, gyors fejlődés, vált a termékek teljes választéka, innovációs kapacitás nőtt, a piaci kereslet nagyon erős sunrise ipar. Különösen az utóbbi években, az építőipari gépek iparágának további felgyorsítaná a fejlődés üteme elősegítése építését öntvények gépgyártók nem csak nőtt a termelés és technológia tartalma is emelkedik. Kínai építőgép ipari azonban nem optimista a probléma: kisipari vállalkozások, ipari koncentráció alacsony, a termék szerkezet irracionális, önálló innovációs képessége, a berendezések és a technológia hátra, magas bemeneti, magas fogyasztás, nagy szennyezés alacsony hatékonyság, alacsony hatékonyság a fejlődés az út kiemeli az ipari bázis még mindig törékeny. Fel kell gyorsítani a kínai műszaki gépek casting termékek, technológiai innovációs képesség fejlesztésére, erősítik az iparág R & D termelési, tanulás, kutatás közös, vált az egyik legfontosabb prioritása.

Shang Pu tanácsadó iparági elemzők rámutatott: Kína építőipari gépek öntvények még a megkülönböztetésre, regionális jellemzőinek alakult, "Jangce-Delta" régió, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong és más helyeken az öntöde ipari klaszter. Ezeken a területeken ipari agglomeráció koncentrációjának segít, együttműködés, több lehetőséget teremt, hogy képzés, pénzügyek, a fejlesztés, a marketing, a kivitel és a más szempontokat, az interakció, és elősegíti az építési gépek casting-iparban.

Az elmúlt években, a gyors fejlődés a építőipari gépek az ipar, főként a feldolgozóipar, az ipar, gépgyártás casting mérnöki támogatása van is gyors fejlődésének köszönhetően a építőipari gépek az ipar, a építőipari gépek az ipar, hogy a fejlesztési lehetőségeket. A 2013-ban Kína építőipari gépek ipar piac mérete elérte a 149.199 milliárd jüan, 24,1 %-os növekedést.

2010-es építőipari gépek ipar bevétel eléri a 400 milliárd, 2015-ben több mint 25 %-os növekedése eléri a több mint 890 milliárd, az átlagos növekedés több mint 17 %-kal, a piaci kilátások is nagyon optimista a növekedési ráta, a GDP, az elkövetkező öt évben a ipar majd ajtónálló a valódi fejlődés csúcsa.

Shangpu ipari beruházások döntéshozatali hálózatunkkal megjelent "2014 - 2018-ban Kína építőipari gépek piaca felmérés jelentés" azt mutatja, hogy Kína építőipari gépek casting-iparban az elkövetkező években továbbra is a gyors fejlődés időszak. A gyors fejlődés a kínai építőipari gépek casting annak köszönhető, hogy a gyors fejlődés a hazai gépgyártás, öntvények; a belföldi kereslet növekedése másrészt a nemzetközi casting piacon egyre több és több aktív, és öntvények export mennyisége évről-évre növekszik. Így a környezet, a befektetés casting ipar, a piaci kilátások is széles.

Szembenézni a hatalmas piac tér, a létesítmény a kutatási és fejlesztési központok, összpontosítva a technológiai újításra; új termékek kifejlesztése és gép technológia teljesítményének javítását; összpontosítani alapvető és előretekintő kutatások, hibrid és intelligens kotrógép előre, javítani a helyi márka piaci részesedése szerepet fog játszani.

Tekintettel a meglévő hiányosságokat számos hazai fogadó gyártók vagy talált egy rövid ideig a módszer márka versenyképességének javítása. Ugyanakkor a vállalkozások megerősítése az R & D és a részegységgyártás fokozására mért arányát; javítja a termék intelligencia, információ, automatizálási szinthez, gazdag termék jellemzői; átfogóan a teljes termék megbízhatóságát fokozza, és fokozatosan csökkenteni kell a minőségi termékek Európa és az Egyesült Államok szakadék között.