Fejlesztési Trend és személygépkocsi Casting Casting technológia

Fejlesztési Trend és személygépkocsi Casting Casting technológia

Casting egyike a legrégebbi fémalakító módszerek, és körülbelül 15-20 % az auto alkatrészek különböző öntési módszerekkel előállított öntvények. Ezek öntvények a főleg kulcsfontosságú összetevői a villamosenergia-rendszer és a fontos szerkezeti elemek. Jelenleg Európában és az Egyesült Államok személygépkocsi-ipar fejlett országok, autó gyártási technológia fejlett, jó termékminőség, autó Casting magas termelési hatékonyság, környezetszennyezés casting. Casting nyers- és segédanyagok anyagok alakult sorozat, és a szabványosítás, a teljes termelési folyamat már elért gépesítés, automatizálás és intelligencia. Ezekben az országokban általában a digitális technológia, folyamat tervezési, selejt aránya a mintegy 2-5 %, casting Casting szintjének növelésére irányuló, és hozott létre egy multinacionális szolgáltató rendszer és a hálózati technológia támogatása. Ezzel szemben bár kínai személygépkocsi öntvények nagyobb kimenete, de a legtöbb alacsony hozzáadott értéket és a műszaki tartalom, a szerkezet viszonylag egyszerű fekete öntvények és külföldi szintje közötti szakadék. Ez a cikk elsősorban a a személygépkocsi az energiatakarékosság és a környezetvédelem és a egyéb szempontjai a fejlesztés szükséges, tárgyalja a Automobile casting és a gépkocsi technológia fejlesztési irány.

A továbbiakban Présöntött, autó Casting egy bizonyos nyomás alatt, hogy az olvadék teli üreg, casting szövet, sűrű, nagy mechanikai tulajdonságok, méret pontosság, kis feldolgozó Margó présöntés. Nyomás szintje alapján osztható alacsony nyomású öntés és magas nyomású öntés két kategória, az utóbbi magas költsége, a penész, különösen a nagy volumenű termelési autó öntvények, nagy hatásfokú, a teljes ára nagyon alacsony. Jelenleg szinte minden autó átviteli shell shell kuplung, szivattyú shell, karburátor shell, kormánymű, stb Alumínium nyomásos öntés.

A Présöntött folyamat fő paraméterei a nyomóerőt, az adott nyomás, tömés, sebesség, a töltési idő, a tartási idő, az olvadék hőmérséklete és a penész hőmérséklet olvad. Mint a olvadnak a magas hőmérséklet, nagy sebességű, nagy nyomású tömés üreg, elkerülhetetlenül részt vesz gáz, tehát fejlett számos új folyamatok, mint például a vákuum Présöntött módszer, oxigén töltött Présöntött módszer, autó Casting alacsony sebességű töltés die öntési módszer "precíziós" Die casting módszer (más néven Acumrad módszer acurate, gyors, sűrű), alacsony sebességű közepes nyomású-töltő (NDC) öntési módszer, ők nem új technológia nem porózus öntés. Ezért öntés a technológiai paraméterek, a racionális tervezés és a gyártás a penész (beleértve öntés rendszer, túlfolyó kipufogó rendszer, penész, hűtési rendszer, a penész fűtés és az egyenleg-ellenőrzési rendszer), tudományos ellenőrzés jellemzői szerint használja a megfelelő bevonat és a Fémszórás technika. Die hőmérséklet és a hő egyensúly a legfontosabb feltételek megvalósításához a kiváló minőségű, casting, autó öntés általános öntés eltávolítani az öntés penész üreg felületi hőmérséklete az ötvözet olvadáspontja 40 %-a.