Vita a négy fázisú szelepesöntésről

Megbeszélés négy oka a szelepöntés fordult fekete

A megmunkálás területén a szelepek öntéseinek sajátossága miatt a fekete jelenség megjelenik a használat során. Mi ez az oka?

1. Belső okok. A szerszámgyártók többsége a fröccsöntéssel, megmunkálással nem végez semmilyen tisztítási munkát, és néhány egyszerűen csak vizes kötőjel, ezeket nehezen lehet kitisztítani. Az öntőforma, a vágófolyadék, az elszappanosító folyadék és más korrozív anyagok és egyéb foltok felülete felgyorsítja az öntőforma fekete sebességét.

2. A külső környezet hatása. Bizonyos hőmérsékleti és páratartalmú körülmények között az öntvény nagyon könnyen megjelenik az oxidációs fekete vagy a penészesedés helyén, sőt, ezt maga az öntvény jellemzői határozzák meg.

3. Indokolatlan folyamatmegjelenítés. Valves öntvények a tisztítás vagy a nyomás után a kezelés nem megfelelő, akkor az öntvény penészes, fekete, hogy hozzon létre egy bizonyos feltételt, felgyorsítja a kialakulását a penész. És ha a tisztítószer kiválasztása erősen korrozív, az öntvények korrózióját és oxidációját is okozhatja.

4, a raktárkezelés nem működik. Az öntvényt a raktár különböző magasságaiban tárolják, és a penészgomba más.