A szelepemelések teljesítményének kialakítása

A szelepöntvények kialakítása: Az öntési hőmérséklet 1540, az öntvényformázhatóság jó, az öntvények zsugorodási sebessége általában 2,5%. Figyelembe kell venni a nyomás tervezését, az öntés felépítését és a formázó anyagok kiválasztását. Ha az öntési dimenzió elfogult, akkor hőkezelés után korrigálható, és a hőkezelést helyesbítés után kell elvégezni.

A többi szürkeöntvényhez képest a szelepöntvények gyártási folyamata a következő jellemzőkkel bír:

A Shan Valve Castings gyártási folyamata és ellenőrzési folyamata összetettebb.

A szelepöntvények üres egy komplex vékony falú héj. Az öntvényei sima felületet igényelnek, az öntvény tisztaságát, különösen a szűk hibát. A fenti követelmények teljesítése érdekében az öntésnek számos olyan technológiai intézkedést kell meghoznia, mint például a nagy tűzálló öntőanyagok kiválasztása és a homokvíz szabályozása, a rétegezést úgy kell rétegezni, hogy a homokkeménység, A száj- és körömfájás rendszerét, valamint az öntési sebesség és hőmérséklet szigorú ellenőrzését. A magas műszaki követelmények miatt,

A szelepöntések öntési folyamata sokkal bonyolultabb, mint az általános öntvényeké.

Ezenkívül a szeleptestek mellett a vizsgálati méret, a helymeghatározás és a megjelenés, valamint néhány a fémszerkezet, a mechanikai tulajdonságok, a korrózióállóság és a nem-pusztító vizsgálatok és más vizsgálatok is, ezért a szelepöntések vizsgálata is összetettebb.

A Shan szelep-öntvényeket nehéz szerszámgépre telepíteni

A szelepöntvények szerkezete és alakja összetett, és egyes részek vékony falhoz, karcsú részekhez és gyenge merevséghez tartoznak. A szerszámgépen történő megmunkálás során a helymeghatározás és a befogás nehézkes, ezért gyakran szükséges a komplex speciális rögzítés.

Néhány szeleprész, a helyhez kötött alapfelület pontossága alacsonyabb, a felületi érdesség nagyobb, és néha még a nem megmunkált felületi pozícionálás is. És a feldolgozás a fedél és egyéb részei a precíziós és felületi érdességi követelmények nagyon magasak, nehéz biztosítani a feldolgozás minőségét. Ezért a folyamat szükségleteinek kielégítése érdekében gyakran szükséges a pozícionáló alapfelület pontosságának javítása, a felületi érdesség csökkentése vagy az alapfelület helyének megmunkálásának felületén, ami növeli a bázis komplexitását A szelep gyártási folyamata.

A Shan megmunkálása nehéz.

A különféle típusú szelepanyag öntvények eredményeképpen a különféle öntöttvas, szénacél mellett a nagy szilárdságú, korrózióálló és kemény anyagok vágási teljesítményének nagy része nagyon gyenge, nehéz a szükséges Megmunkálási pontosság és felületi érdesség. A szelepöntvények tömítőfelületének geometriai pontossága és felületi érdessége nagyon magas, így a szelepöntések megmunkálási nehézségei megnőnek. Ugyanakkor a szeleptömítő anyag vágási teljesítménye gyenge, és számos új problémát okoz a szelepöntvények feldolgozásának, a szerszám anyagának, a vágási dózisnak, a folyamat berendezéseknek és így tovább.