Hogyan ellenőrzik a szelep Casting Casting hőmérséklete?

Hogyan ellenőrzik a szelep casting casting hőmérséklete?

Minden évben a szelep casting termelésben, gyakran szakadó hőmérsékletet törmelék leadott mintegy 20 %-a casting casting hőmérséklet és a casting felület minősége szorosan összefügg, ezért eredményességének javítása érdekében szelep casting, irányítani kell a szakadó hőmérséklet.

1, a legmagasabb szakadó hőmérsékletet. szelep casting Pouring hőmérséklet van túl magas hatására homok, különösen a komplex homok core öntvények, mikor a szakadó hőmérsékletet ≥ 1420 ℃, ha a hulladék nagyobb, a szakadó hőmérsékletet 1460 ℃ amikor a hulladék 50 %-áig. Ezért a casting casting hőmérsékletet ellenőrizni kell a a legmagasabb 1420 ℃ alul.

2, a legalacsonyabb szakadó hőmérsékletet. szelep casting, amikor a szakadó hőmérsékletet alacsonyabb 1380 ℃, a bőr alá az öntöttvas feldolgozása után talál egy lyuk, lyuk átmérője általában 1 ~ 3mm. Néhány esetben csak 1-2 lyukak vannak, és ezek a lyukak jelennek meg egy kis mennyiségű folyékony salak. Tanulmányok kimutatták, hogy ez a hiba a szakadó hőmérsékletet kapcsolódik, és amikor a szakadó hőmérsékletet 1380 ° C-nál magasabb, a szelep öntés nem hoznak ilyen hibák.

Összefoglalva megállapíthatjuk, hogy casting casting hőmérsékletét ellenőrizni kell a 1380 ~ 1420 ℃. Ezenkívül szakadó hőmérséklete túl alacsony, a leggyakoribb oka, öntés, olvadt vas, a szállítás és a tartózkodás és a hő hosszú ideig nyitva kanál előtt. szelep casting egy kanál fedjük le egy hőszigetelő anyag, a hő veszteség jelentősen csökkenthető.