Gépek öntvények felszíni javítási módszere hibák elrejtése

Gépek öntvények felület javítása módszere hibák elrejtése

Öntöttvas platform, ellenőrzés lemez, lemez, öntött vas, szerszámgép gép öntvények gyártása során óhatatlanul jelenik meg néhány kis hibák. Kis Buzhi Yu re-gép öntvények, hogy van néhány kis gép öntvények hibák, hogyan lehet megoldani ezt a problémát?

1. leadott ragasztó

Egyszerű, széles körű gépek Castingss, általános javítás nem igényel további feldolgozás céljából, és a követelmények nem különleges erőt keménység. Ilyen gépek Castingss hozzáadott értéke viszonylag alacsony.

2. a hegesztő

Több mint 90 %-a az öntödei gyártók választotta, a termelés során a gépek öntvények hibák megoldására hegesztés. Hegesztés javítási használata miatt a fém töltőanyag (hegesztőanyagok általában párja-val a gép öntvények anyaga), hegesztési teljesítmény is alapvetően megfelelnek a standard nemesfémből, és egyszerű művelet, hegesztési nagyhatásfok, sok gyártó elismert és megbízható. Jelenleg a piacon, több típusú hegesztő gépek, hiba javítás, használt általában rendelkeznek a következők:

Hegesztőgép: öntött vas, öntött acél hegesztési további felhasználásának a hagyományos módon.

Előnyök: nagy hibák, magas hatásfok javítása.

Hátrányok: forrasztott kötések a keménysége túl magas, a belső feszültséget, hajlamos a repedések, általában is kell hőkezelés feldolgozási követelmények teljesítéséhez. És a hegesztési feltételeket, a belső könnyű előállítani a pórusokat, salak és egyéb másodlagos hibák miatt.

TIG hegesztés: precíziós gépek Castingss (ötvözött acél, rozsdamentes acél precíziós öntvények gépek), alumínium ötvözet die öntvények gépek használata az argon ív hegesztő hegesztő gép. Része a penész gyártási és javítási gyártók, hanem a használata a hegesztő gép javítás penész hibák.

(1) előnyei: nagy hegesztési hatékonyság, pontosság nagyobb, mint a hegesztő gép. Több típusú hegesztő huzal, rozsdamentes acél, alumínium ötvözet termékek a legszélesebb körben használt használható hegesztés, erőt, hogy tanítani magas.

(2) hátrányai: a hiba javítása, kis hibák javítása (Gázcserenyílások, trachoma) hatása miatt túl nagy, vannak nyomai a medence szélén. Hegesztés acél van egy kemény hely. Hő hatások hegesztése színes gépek Castingss vagy vékony falú alkatrészek, könnyen előállíthatók, hő torzítás. Működési követelmények magasabbak.

3. hideg hegesztő gép

Az elején a huszonegyedik század, a születés, az új javítási technológia, hegesztési folyamat a munkadarab meleg nagyon kicsi, volt egy hideg hegesztő. Miután több éves fejlesztés, hegesztő gép alkalmazás irányába, és a technológia már egy nagy fejlődés, már a javítás piac nagy részét elfoglalja. Szerint a javítás termék kategóriák a következők: gép elhelyezése és EDM javítás hegesztőgép.

4. Szédelgő

Pillanatnyi nagyfrekvenciás mentesítés elv alkalmazásának illeszti be a munkadarab felszínén (0,05-0,20 mm) tészta, az azonos hegesztés, minőségi vastagsággal minden tészta maximális vastagsága függ a mentesítést az egységes. A munkadarab alkalmas feldolgozó tolerancia javítás a penész piacon bizonyos hatása van. A gép tud is kell hegesztési por (vagy feldolgozási hulladékának) tölti be a hiba (pl. trachoma), a mentesítés javítás után. Javítás után a munkadarab szín a kis. Hátránya, hogy javítási sebessége lassabb.

A közös hideg hegesztő gép és gép elhelyezése hátránya, hogy hatékonyság hegesztés nem olyan magas, mint a hegesztő gép és argon arc hegesztőgép, de a kiemelkedő előnye, hogy az emberek inkább hideg hegesztés, amikor milliméter hiba javítása és feldolgozás felületi hibának.