Mechanikus öntvények előállításához a fő ok részére a hideg elkülönítése és szakadó

Mechanikus öntvények előállításához a fő ok részére a hideg elkülönítése és szakadó

Van egy teljes fúziója különbség a mechanikus leadott, és sima a széle a varrat. Ez a hiány az úgynevezett hideg. Mechanikus öntvények tele vannak helyi, mechanikus casting hús hiánya, a végén az ív nem öntöttek. Száraz homok szilárd casting, különösen nem negatív nyomás öntött-vas ötvözet a helyzet, a mechanikus öntvények elterült-hoz hideg szétválasztás, és öntötte kisebb hibák, ami a hulladék mechanikai casting.

A hab típusú fűtött, lebontják, és a bomlási termék melegítik az olvadt fém-hoz abszorbeál hő, ezáltal hűtés az olvadt fém hőmérsékletét. Ezen túlmenően a bomlási gáz növeli az ellenállást, a folyékony fém töltelék. Két egy jelentős csökkenését okozza a rugalmasság, a fém folyadék, ami a fő oka a hideg elkülönítés és ömlött.

A program ömlött, öntés rendszer szerkezete és művelet termelni hideg elválasztása öntés, öntés is bizonyos hatással van.

Mechanikus casting intézkedések elkerülésére: ①, hogy javítsa a hőmérséklet a megolvadt fém öntés. A szilárd casting casting hőmérséklete legyen legalább 30 ℃ magasabb, mint a casting hőmérséklet a homoköntési azonos feltételek mellett, és általában ajánlott növelik a hőmérsékletet, a 30-50 Celsius fok. ② leadott bizonyos negatív nyomást. A negatív nyomás a fal alatt csökkentheti a fém Folyadéktöltő gépek, amikor a gáz ellenállás, amikor a nagy szilárdságú, jó minőségű és alacsony sűrűségű hab típusú, gáz az, kisméretű, öntött alumínium ötvözet öntvények nem lehet negatív nyomás öntés. Amikor a hab tulajdonság szegény, a casting öntvények szükséges negatív nyomást. Öntés gép öntvények általában vannak használható negatív nyomás öntés. ③ egy ésszerű szakadó program és a szakadó szerkezete kiválasztása Például a felső szakadó öntés rendszer, üreges sprue, hogy minimálisra csökkentsék a casting-rendszer teljes hossza úgy, hogy a fém folyadék folyamat lerövidül, töltési folyamat sima, hideg megakadályozására és töltött kevesebb, mint a hibák.