Okok és a megoldások az oxidációs folt személygépkocsi öntvények

Okok és a megoldások az oxidációs folt személygépkocsi öntvények

Személygépkocsi öntvények és ötvözeteik sokkal nehezebb, az ezüst-mint a réz, a folyamat is bonyolultabb. A fő oka, hogy öntvények és ötvözeteik teljesítménye nem ugyanaz, mint más fémeket, alumínium egy kettő-szex fém, és savas és lúgos reakciót, előkezelés, kissé helytelen, ez akarat okoz a felszín felett korrózió. És a leadott és ötvözetei, vagy a megoldás a levegőben-e könnyen előállíthatók a oxid film, ez a réteg a oxid film, ha nem távolítják el, hatással lesz a bevonóanyag tapadásának. Közös Casting hibák funkciók: salak többnyire oszlik az öntés, a penész a sarokban a felső felületén oxidáció nem szellőző. Törés leginkább szürke, vagy sárga, röntgen, vagy a gépi feldolgozás található, a lúgos, mosás, maratás, vagy eloxáló megtalálható. A kísérleti eredmények azt mutatják, hogy a megfelelő takarmány-adalékanyagok NaOH-oldat hozzáadásával képes jó polírozó hatású.

A feltáró kísérlet is megállapította, hogy a felszíni visszaverődés alumínium felület elérheti a 90 %-a után DC állandó nyomás elektrolízis NaOH oldattal bizonyos feltételek, de vannak csendes némely bizonytalan tényezők miatt a kísérlet, amely szüksége van további tanulmányozására. DC használatával történő megvalósíthatóságát pulzáló elektrolit Polírozó módszer lengyel alumínium alapvető feltételek feltárni. Az eredmények azt mutatják, hogy az impulzus elektrolízis módszer Polírozó elérni a simítás hatása DC állandó feszültség elektrolit polírozás, de a Szintbeállító sebesség lassú.

Csomag döntő része az alumínium réteg volt vágva, alumínium külső csomagolás kiváló minőségű alumínium, a belső réteg a csomag vegyes alumínium, két különböző anyagok, így a "vitiligo" oxidációját, mint a foltok.

Megoldás: Ez a jelenség gyakran nem túl sok megértést, az ügyfelek, gyártók többet kell elmagyarázni a munka, törölje az egész történetet, hogy ne okoz félreértést. Másrészt, az alumínium ipar elemzés azt jósolja, hogy autó öntvények használata emelkedik 50 %-kal az ötéves, 250 font / jármű 2000-380 / járművek által 2005. Számos termelési és feldolgozási öntvények, annak szükségességét, hogy a polikristályos gyémánt (PCD) eszköz. A fő oka a chip PCD kár feldolgozása során. Megőrizni a PCD eszköz cutting edge, a legjobb a vágás terhelést egyenletesen minden marószerszám terjeszteni.

Casting, izzító autó: alumínium ötvözet öntvények fűtött magasabb hőmérsékletre, általában mintegy 300 ℃, vagy úgy, egy bizonyos idő elteltével, hűtés helyiséghőmérséklet folyamat néven ismert izzító kemence. A hőkezelési folyamat során a szilárd oldat bomlik, és a második szakasz a részecske összesíteni, amely megszünteti a belső feszültséget az öntés, stabilizálja a casting méret, csökkenti a deformáció és növeli a plaszticitás az öntés.