Mik azok az elvek, a gép öntvények Casting helyzetét?

Mik azok az elvek, a gép öntvények casting helyzetét?

A megszilárdulás elmélet szerint a gép szerszám casting kutatási és termelési tapasztalat, szakadó álláspontját figyelembe kell vennie az elv meghatározásához.

1, fontos része az öntés gép szerszám kell elhelyezni az alsó részén. Gép a gép szerszám alsó fém van a felső fém statikus nyomása alatt megszilárdult és öntvények szerződött és kompakt.

2 fontos feldolgozás felületét kell le vagy állni egyenesen. Tapasztalat azt mutatja, hogy a pórusokat, nem fémes zárványok, és egyéb hibák jelennek meg felfelé a felületén, és a csökkenő felületeként oldalon általában viszonylag sima, hibák lehetőségét a kis, egyéni feldolgozás felszínén kell felfelé, kell kép feldolgozás Margó annak biztosítására, hogy miután feldolgozás nem jelennek meg hibák. A különböző szerszámgép fekvőfelülete a fő felület, nem engedjük, hogy trachoma, pórusokat, gépek öntvények salak lyukak, repedések és a zsugorodás és egyéb hibák, és megköveteli a szervezet sűrű és egységes, annak biztosítására, hogy a keménység értéket a megadott tartomány.

3, úgy, hogy a gép sík a nagy gép legyőz vagy billenés. Nagy lapos öntvények dönthető lehet használni annak érdekében, hogy növelje a fém felületén a növekvő sebességet, gépek öntvények homok heg-heg hibák elkerülésére. Dönthető, öntés, a homok doboz méret szerint, H érték általában vezérlése a 200 ~ 400 mm tartományban.

4, biztosítaniuk kell, hogy a döntő lehet tölteni. Öntvények, vékony falú alkatrészek a vékony falú alkatrészek kell elhelyezni az alsó felét vagy elhelyezett alul a szakadó pályán, hogy elkerülhető hibák, mint például öntés, hideg elkülönítése és így tovább.

5, kell előnyös szerszámgép casting zsugorodás. Az ötvözet a zsugorodás vagy a vastagsága az öntvény szerkezet, egyenetlen, és hajlamos a zsugorodás, gépek öntvények zsugorodás casting elsőbbséget kell feltételek rend szilárdító kelők elhelyezésének megkönnyítése és a játék a r OLE a kelő.

6, lógó homok, homok vagy konzolos homok lóg core, a core, és a vizsgálat alatt könnyen elkerülésére. Tapasztalat azt mutatja, hogy lógó homok az összeomlás könnyen szakadó mezőjébe. Gépek öntvények kényelmetlen, hogy a függő mag a felső fele. Konzolos homok core nem stabil, könnyű döntés az intézkedés alapján a fém felhajtóerő, meg kell próbálnia elkerülni. Ezen kívül, hogy vigyázzon a mag, a négyzet, a kényelem, a vizsgálat.

7, a pozíció mezőben, a szakadó helyzete és a szerszámgép hűtés álláspont összhangban kell lennie. Flip a penész nem csak nagy mennyiségű munka, de is könnyen okozhat homok alapvető mozgás, tűz gépek öntvények ki homokkal, és még és egyéb hibák.