Milyen elveket kell követni a mechanikai öntvények öntési pozíciójához?

Milyen elveket kell követni a mechanikus öntvények öntési helyzetéhez?

A mechanikus öntvények szilárdító elméletének kutatási és termelési tapasztalatain alapulva figyelembe kell venni az elvet az öntési pozíció meghatározásakor.

1, a mechanikus öntvény fontos részét az alsó részbe kell helyezni. A mechanikus öntvény alsó fémje megszilárdul a felső fém statikus nyomása alatt és összehúzódik és kompakt.

2, a fontos feldolgozó felületnek le kell állnia, vagy függőleges állapotban kell lennie. A tapasztalat azt mutatja, hogy a felszín felszínén pórusok, nemfémes zárványok és egyéb hibák jelennek meg, és a lefelé vagy oldal homlokzatának viszonylag sima, a hibák lehetősége kicsi, az egyéni feldolgozófelületnek felfelé kell lennie. Feldolgozási margó annak biztosítása érdekében, hogy a feldolgozás után nem jelenik meg hibák. A szerszámgép alátét különféle területe a kulcsfelület, amely nem megengedett trachoma, pórusok, salak lyukak, repedések és zsugorodás és egyéb hibák miatt, és a szervezet sűrű és egyenletes, biztosítja a keménység értékét a megadott tartományon belül.

3, úgy, hogy a mechanikai sík a nagy sík lefelé, vagy megdöntött. Nagyméretű lapos öntvények esetén a billentés a növekvő sebesség fémfelületének növelésére, a homok heg heg károsodásának megakadályozására használható. A homokdoboz mérete szerint a Dönthető öntés általában a 200-400 mm-es tartományban van szabályozva.

4, biztosítania kell, hogy az öntvény betölthető legyen. Vékonyfalú alkatrészek öntése esetén a vékonyfalú részeket az alsó félben kell elhelyezni vagy az öntő pálya alá kell helyezni, hogy elkerüljék az öntés vagy hidegelést.

5. ábrán látható módon elő kell segíteni a mechanikai öntést. Az ötvözet zsugorodása vagy az öntőszerkezet vastagsága egyenetlen és zsugorodásra hajlamos, a zsugorodási öntvénynek elsőbbséget kell biztosítania a megszilárdulás sorrendjének feltételeinek, a felszállók elhelyezésének megkönnyítése és a felszálló szerepe szempontjából.

6, hogy elkerülje a lógó homokot, lógó homokot vagy konzolos homokot, egyszerűen a mag, a doboz és a teszt alatt. A tapasztalat azt mutatja, hogy a lógó homok a dobozban, öntés könnyen összeomlik. Nem kényelmes helyezni a lógó magot a felső felére. A konzolos homokmag nem stabil, könnyen hajlítható fém felhajtóerővel, meg kell próbálnia elkerülni. Ezen kívül, hogy vigyázzon a mag, a doboz, az ellenőrzés kényelmét.

7, a doboz helyzetét, az öntési pozíciót és a mechanikus öntési hűtési helyzetet következetesnek kell lennie. Flip a penész nem csak nagy mennyiségű munkaerő, hanem könnyen okozhat homok mag mozgását, a homok, és még a tűz és egyéb hibák.